Beoordelingen

Stuur uw recensie
1
2
3
4
5
Voorleggen
     
Annuleer

Maak je eigen beoordeling

Average rating:  
 19 reviews

Bouw Service Meyer

 • 2011-11-16

Graag willen wij Roger Pierweijer van harte bedanken voor al de goede werkzaamheden welke hij altijd keurig voor ons uitvoerd ! Wij zijn zeer tevreden en hopen nog lang van zijn diensten gebruik te kunnen maken ! gr Maikel Meyer Bouw Service Meyer- Bocholtz

scholtz

 • 2011-08-28

top stukadoor! heeft hier een maand geleden een slordige 125 m2 onder handen genomen. Werkt snel en super strak! Tijdens eerste keer klein foutje / schade gevalletje door tijdens het poetsen krassen op een raam veroorzaakt. Keurig en snel nieuw glas geleverd en laten plaatsen....niets dan lof voor deze jonge vakbekwaam stukadoor. Vandaag ( zaterdag ) heeft hij een paar muren in de keuken gedaan en wederom perfect! hele bovenhuis moet nog en ik weet bij wie ik moet zijn. Bedankt.

Schoolderman

 • 2011-08-25

Uitstekend werk. Er wordt netjes en schoon gewerkt. Afspraken worden opgevolgd. Kortom zeer tevreden. Aanrader!

Ria en Hein Schopen Kerkrade

 • 2011-07-10

Roger, Wij zijn zeer tevreden over je werk bij ons in de serre en het stuvwerk van de tuinmuur. Je bent een echte vakman die tevens zijn afspraken nakomt. Wij zullen je zeer zeker aanprijsen bij kennissen die op zoek zijn naar een stucadoor.

M. Kusters

 • 2011-06-17

Roger en collega John hebben bij mij spachtelputs aangebracht in woonkamer en hal. Het resultaat is echt prachtig geworden. Daarnaast ook de complimenten voor de schone manier van werken. Na 2 dagen werk was alles netjes opgeruimd en was niets van rommel overgebleven. Ik ben zeer tevreden met het resultaat en de uitermate correcte werkwijze van beide mannen. Zeer aanbevolen!

Kramer (Hastenrath, Duitsland)

 • 2010-10-10

FANTASTISCH !!!!!!!!! wát Roger (en collega Danny) aan stukwerk afleveren !! TOP, TOP, TOP ! Ongedwongen overleg, hij legt het te maken verhaal als het moet wel zo'n 10 X uit. Geeft goed advies voordat hij begint. Voorkomt teleurstellingen achteraf. Roger werkt snel, schoon en het belangrijkste is nog wel, met héél véél plezier. Bij het schoonmaken, ná de klus zijn er wel een stuk of 5 buurtbewoners naar zijn werkbus gekomen, om zijn telefoonnummer te vragen voor een eigen stukklus ! Nadat ze gezien hadden hoe mooi en strak onze overkappingen buiten gemaakt waren door Roger. Dát hadden ze snel gezien !! en de prijs waarvoor Roger werkt is ONVOORSTELBAAR ! ik had vele offertes laten maken, waarbij er verschillende het 10-voudige vroegen, dan de prijs waar Roger het voor doet (écht waar, ik zou deze offertes in dit schrijven graag willen toevoegen om het bewijs te leveren).. én wat ik me dan afvraag is óf deze torenhoge prijzen wel zo'n TOPKWALITEIT leveren àls Roger. Roger, als iemand roept om een stukadoor..!! Roep ik GELIJK "ROGER PIERWEIJER", BETER BESTAAT GEWOON WEG NIET !! Telkens als wij (en alle bezoek) op ons terras onder de overkapping zitten, kijken wij omhoog en praten over hoe geweldig het stukwerk is geworden !!!!! Trouwens, we hebben het niet meer (geel) geverfd; het is véél te mooi ZO !!!

Roel Vrancken

 • 2010-07-10

Roger, bedankt voor je vakkundige en vlotte werk! Mijn aanbouw ziet er dankzij jou super uit.. Ik ben blij dat je het 'scheve' plafond zo mooi recht hebt gekregen, mijn complimenten daarvoor! Tevens super dat ik je te allen tijde kon bellen voor vragen, dat komt niet zo vaak voor.. Kerel, bedankt!

Fam. Huirne

 • 2010-06-29

Je hebt bij ons zeer goed werk geleverd, je noemde zelf de klus "exclusief", Roger bedankt!

Marc (Limbricht)

 • 2010-06-28

Hallo Roger, ik wil je bij deze nogmaals bedanken voor het mooie stukadoors werk welke je bij ons hebt geleverd. Ik ben erg tevreden over het eind resultaat. Het is te merken dat je je werk met veel plezier doet en dat je een echte vakman bent!! Je hebt me zelfs uit de brand geholpen toen het verwijderen van de oude onderlaag van het plafond tegen viel, ik kan me geen andere stukadoor voorstellen welke ons daarmee op z'n vrije avond komt helpen, echt top!!! Ik kan je met een gerust gevoel bij iedereen aanbevelen :-)

marcus en manuela

 • 2010-06-25

Roger heeft bij mij op de gang, de muren en plafond gemaakt tot boven. Gewelig. dat was in de horicherhofstraat op heerlenbaan. heb ik weer wat, of vrienden is hij de MAN. Zo precies en vakwerk, heb ik nog nooit gezien, Nogmaals bedankt roger. grtjes van ons.

J.J.BOSSHARDT-HILHORST

 • 2010-02-28

wij zijn bijzonder tevreden over het werk van deze stcuccadoor. Hij heeft bij ons in Sittard een plafond bijgewerkt, en dat heeft hij bijzonder mooi gedaan. We hebben nogal wat ervaring met stuccadoors en zijn nog nooit zo tevreden geweest als nu. Positief is ook de prijs/kwaliteit verhouding. Prima dus.

90rutten

 • 2009-12-29

Plafont en wand in Heerlen.Deze jonge man komt zijn afspraken na, levert zeker geen haast werk!Gezellige gast-geen koffie-leut! Als de radio wat harder gaat,gaat ie meezingen,en is echt in zijn sas,en alleen maar met zijn werk bezig. Ik heb er de hele dag naar gekeken(op zijn vinger's dus) en zelf dat was geen probleem.Hij wistte zelfs zijn loopsporen op de stoep!Dikke 10,VAKWERK.J. Rutten.

jonlis1 Rob & Lisa

 • 2009-08-10

Roger heeft bij ons een hal en de buitenmuur van onze nieuwe schuur (met cement pleister) gestuct voor een prima prijs en beide binnen een dag.Het werk ziet er prima uit. Buiten een echte vakman is hij erg betrouwbaar en fatsoenlijk en laat geen bende achter, en we zijn wel eens anders gewend. Dus hij komt bij ons zeker terug om onze nieuwe badkamer te stuccen.

Nelissen

 • 2009-07-30

Roger heeft bij ons 3 slaapkamers en een badkamer gedaan. Ziet er mooi uit en hij komt tenminste zijn afspraken na. Laat je niet zitten, belt terug enz enz.

Patrick

 • 2009-07-02

In onze bestaande woning zijn we onze zolder gaan isoleren.Tijdens de afwerking kwamen we er achter dat de bouw shots en scheef was. Gelukkig hebben we Roger (en zijn maat) aangemonen voor het stucken.Het resultaat is prachtig en een mooie prijs.Oftewel echte aanrader

bartholome

 • 2009-06-27

roger heeft onze huiskamer perfect gestucadoord.superstrak helemaal geweldig en hij kon precies aangeven hoelang hij er over deed en de prijs was ook prima

Giovanni

 • 2009-03-24

roger heeft bij mij slaapkamer en schouw gedaan perfect werk afgeleverd en hij houd zich aan de afspraken die je met hem maakt zeer aangeraden een echte vakman.

Anoniem

 • 2009-03-20

Roger heeft mijn hele woning gestukadoord zowel wanden als plafonds zijn superstrak en zeer glad!!!!

Alex

 • 2009-02-06

Roger heeft bij ons het hele huis gestucadoord.Hij is ondanks zijn jonge leeftijd een perfecte stucadoor, die niet alleen snel, maar ook nog eens perfect werk afleverd.De wanden waren er zeer slecht aan toe, maar ondanks zijn inzet zijn ze nu recht en zo glad als een spiegel.Wij kunnen hem zeer zeker aanbevelen!!!!Alex Bergrath